• Hjem

Prosjekt rytmisk innsmørning 2018

Eksamen i rytmisk innsmørning

Fra venstre Lene Hauge fra Elvebakken. Mona Strømme fra Solbakken. Vibeke I. Andersen Initiativtaker/fagansvarlig. Diana Wojtas fra Solbakken. Lise Karine Bø fra Lerkhaugen. Ann Kristin Dahl fra Solbakken. Solfrid Nerhus fra Solbakken. Elise Sandnes fra Arken. Kristine Pedersen fra Villa Vally.

8 ansatte på Helgeseter har vært i Järna og tatt eksamen i rytmisk innsmørning.

Våren 2018 ble der tatt initiativ til en stor satsing på at styrke kompetansen i antroposofiske kroppsbehandlinger. 8 ansatte har gått gjennom et kursforløp som nå i september resulterte i at samtlige tok eksamen på Vidarklinikken i Sverige.

Les mer …

Service Civil International besøkte Helgeseter i sommer

Service Civil International besøkte Helgeseter

På en av de varme skjønne sommerdager i juli fikk Helgeseter besøk av 7 mennesker fra 5 forskjellige land( Italia, Sveits, Nederland, Danmark, Norge), alle pensjonister, og alle hadde som del av en gruppe besøkt Helgeseter i 1965. De var da på en internasjonal dugnad her i 3 uker og er medlemmer i en organisasjon, SCI ( Service Civil International).

Les mer …

Rolf Davidsen 50 år

Constanza gratulerer Rolf etter konserten

En etterlengtet fest skal vi tro jubilanten selv. Den har vært planlagt i månedsvis, og inkluderte alle naboer på Helgeseter.

Les mer …

Granly er blitt 80

granly skuespill

Landets og en av Europas eldste sosial-terapeutiske virksomheter er blitt 80. Jubileet ble behørig markert over to dager som jeg gledelig nok fikk mulighet å være med på. Etter storm, regn og skikkelig møkkavær skinte solen plutselig opp og badet Kapp i sol da Granly inviterte til festivitas 13. og med påfølgende fagdag dagen etter.

Les mer …

Flere artikler …

Kontaktinformasjon

Stiftelsen Virksomheten Helgeseter
Øvre Sædalsvegen 257,
5099 BERGEN
Tel. 55 27 38 40Kontakt oss