Lysverkstedet

Lysverkstedet

Holder til i det nye verkstedshuset

Varm, stemningsfull atmosfære på lysverkstedet

Det er gått tre år siden vi flyttet inn til et nytt lysverksted i det nye Verkstedshuset på Helgeseter.  Vi har et behagelig rom med god takhøyde og dagslys, samtidig som varm trepanel og møbler som passer til arbeidet vårt, og et nytt spesiallaget dyppekar.

Vi fortsetter å lage lys av god kvalitet, i farger som gjenspeiler sesongene og høytidene.  I tillegg har vi begynt å utforske nye gjenbruksprodukter som lys laget av gamle lysstumuper, og voksbelagt tennruller.

Grønne planter og urter fortsetter vi også å arbeide med i liten skala.  Høsting og tørking av alle slags vekster, både ville og dyrket er å se hengende opp under taket, på brett og stativer gjennom sesongen.  Farger og duftene bidrar til verkstedets sanserik atmosfære.

Når vi ikke holder på med lys eller urter, bruker vi tiden til maling og tegning og andre papir arbeid, til innpakning, kort og kalendere.

© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.