SEMINAR I VITALEURYTMI med Christiane Hagemann og Michael Werner

vitalaurytmi himmel

SEMINAR I VITALEURYTMI med Christiane Hagemann

og Michael Werner 16.-17. september 2016 på Steinerskolen

Få ny kraft i hverdagen

Gjenopprett din indre balanse

Forebygg stress og utmattelse

Sett grenser for de indre pådriverne

Etter to vellykkede seminarer i 2015-16, der Christiane Hagemann og Michael Werner fra Hamburg ga oss en introduksjon til og fordypelse i Vitaleurytmi, har vi gleden av å invitere til et oppfølgende seminar helgen 16. og 17. september 2016. Seminaret er åpent for alle – også de som ikke har deltatt tidligere!

VITALEURYTMI er utviklet av Christiane Hagemann. Se deres hjemmeside: http://www.vital-eurythmie.de/

Last ned folder: her

Vitaleurytmi gir muligheter til å holde seg frisk under de beting- elser vi lever og arbeider. Den hjelper oss å finne oaser av ro i hverdagens hektiske og pressede forhold. For å gjenvinne vitalitet, fylle på ny kraft, fornemme sinnsro og å sentrere seg på nytt. Vitaleurytmi setter oss i ytre og indre bevegelse ved å aktivere tenkning, følelse og vilje.

Vitaleurytmien øvelser innebærer avstemte bevegelser for hver dag, som også er virksomme ved kronisk stress og tretthet. I til- legg kommer utveksling av erfaringer og innspill på temaer som stressmestring, mindfulness, kroppsbevissthet, avgrensning, me- ditasjon og de 5 såkalte «indre pådrivere»: Vær sterk! Vær per- fekt! Anstreng deg! Gjør andre til lags! Skynd deg!

På seminaret vil vi arbeide metodisk på følgende måte:

Beskrivelse av temaet
Bevegelsesøvelser for å erfare og erkjenne temaet hos oss selv Samtale om erfaringene fra øvelsene, hvor temaet fordypes

Slik kommer vi i kontakt med oss selv og lærer å bruke og å dra nytte av egne svakheter og styrker. Vi vil erfare hvordan VITALEURYTMI kan bidra til stressovervinnelse. Øvelsene er lagt opp slik at de lett kan integreres i hverdagen.

Vi anbefaler en rask påmelding selv om påmeldingsfristen er 9. september! Deltakerantallet er begrenset. Har du meldt deg på og ikke kan allikevel, må du gi beskjed senest 3 dager før eller betale halv deltagerpris.

Seminaret er åpent for alle – også de som ikke har deltatt tidligere! Interesserte kan henvende seg til Ursula S. Helland som er initiativtaker til arrangementet. Se folderens siste side!

Arrangementet er støttet av Klinisk-medisinsk fond (Kittafondet).

Sted og tidspunkt:

Steinerskolen, Rieber Mohnsvei 15, Paradis
Fredag 16. september 2016, kl. 18:30-20:30 Lørdag 17. september 2016, kl. 10-17

Påmeldingsfrist: 9. september

Pris:

pr. person: kr: 960,- inklusive enkel og smakfull lunsj Honnørpris: kr 820,-

Seminaret foregår på engelsk med muligheter til oversettelse

Informasjon og påmelding:

E-post: Telefon: + 47 920 80 527 (Ursula S. Helland)

Arrangører:

Bergensgruppen av Antroposofisk Selskap, Rudolf Steinerskolen i Bergen og Virksomheten Helgeseter

Last ned folder: her

vitaleurytmi, sminar

  • Sist oppdatert
  • Treff: 26800
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)