Skip to main content

Dukkeverkstedet

Publisert: | Arbeidsvirksomheten
Endret: 11. november 2023

Dukker på rekke og rad

Dukkeverkstedet er for tiden dessverre ikke i drift. Vi håper det kan starte opp igjen et senere arbeidsår.


Her kommer en liten rapport fra oss på Dukkeverkstedet. Vi har nå vært i gang siden 2006 med åpent hver tirsdag og torsdag. Da vi startet opp, var vi alle veldig spente på hvordan vi skulle forme dukkeverkstedet vårt. Vi ville både spille dukketeater og lage myke waldorfdukker.

I løpet av disse 2 ½ år har et titalls myke dukker blitt spredd ut i verden til nye dukkemammaer og dukkefedre!

Vårt dukkeverksted har allerede fått en tradisjon, ja vi kaller det for det, etter at vi 3 år på rad, har spilt dukketeater i adventstiden for våre beboere på Helgeseter. Vi har fremført ”Skomaker Martin” etter en russisk historie av Leo Tolstoj. Til dette har vi hatt noen gode hjelpere i Ursula, Frode og Barbro. Vi har hatt det så kjekt, og publikum har gitt oss positiv respons tilbake!

Sist vår laget vi dukker og kulisser, og fikk lånt oss noen bjørner, så vi kunne spille ”Gullhår og de 3 bjørnene”. Ja, vi hadde til og med en levende skog som Gullhår løp igjennom! Vi har stadig planer fremover med nye oppsetninger, kanskje en av Æsops fabler neste gang? Men vi har også lært at ting kan ta tid, og først er ferdig når vi er klar for det!

Dukkeverkstedet holder til i Hovedhusets vestre fløy 2.etg. Stikk gjerne innom og besøk oss!

Dukkehilsener fra Laila, Linda, Grete, Elin, Bente og Inger Margrethe 

{webgallery} dukkeverksted-elin-960 dukkeverksted-gruppen-960 Fra forestillingen skomaker martin-960 {/webgallery}