• Hjem

Faglunsj: BLAGOE DELO, og sosialpedagogikk i Russland

Kalender
Utvikling
Dato
28. mai 2019 12:15 - 13:00
Sted
Hallen

Beskrivelse

Petter Holm er godt kjent på Helgeseter gjennom sitt utrettelige arbeid for sosialpedagogisk utdanningssamarbeid i Europa, og ikke minst sitt lange arbeid med virksomheten Blagoe Delo.


Petter sitt arbeid er av et kaliber som er til å miste pusten av. Store internasjonale utdanningsprosjekter er iverksatt, den aller første «Verdenskongressen for mennesker med nedsatt funksjonsevne» er gjennomført, og antroposofisk sosialpedagogikk etter modell fra Blagoe Delo kan få innflytelse på fremtidig satsning i det russiske sivilsamfunnet når deres egne sosialreformer for mennesker med utviklingshemming skal gjennomføres.

Helgeseter har i mange år gitt betydelig økonomisk støtte til Blagoe Delo gjennom overskuddene fra våre markeder. For de av dere som ønsker mer info om hvor Blagoe Delo og sosialpedagogikken i Russland står i dag, og hvilke ambisjoner denne virksomheten har fremover, vil faglunsjen med Petter kunne gi nyttig info.
Samlingen blir i Hallen, og som vanlig med en liten dialog med de fremmøtte etter innlegget.

Påmelding til   

Location information

Hallen

Land
Norge
Fylke
Hordaland
By
5099 Nesttun
Gatenavn
Øvre Sædalsvegen 257
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)