• Hjem

Villa Vally

Villa VallyBygget og tatt i bruk høsten 1964 for 12 beboere.

Tante Vally som var Paul Rieber sin søster, bidro med en større pengegave til bygget og ved innvielsen ble det oppkalt etter henne.

Villa Vally ble rehabilitert i 2000 med egne leiligheter for 4 beboere.

Villa Vally - det nye huset - var årets store begivenhet. Her bor våre 12 store piker på en- og to-mannsrom. Her vaskes og stelles og kokes mat av småpikene selv, med hjelp av en voksen. Arbeidet går på omgang, så de daglige skoletimer ikke forsømmes. Arbeidet går med liv og lyst, og vi gleder oss til våre koselige middags- og aftensmåltider i vår store vinkelstue, med peis og skjønn utsikt over fjellene.
Huset ble tatt i bruk høsten 1964 og innvielsesfesten med leger og bygdens autoriteter som gjester, ble feiret som Michaelsfest. Spillet om St. Georg og dragen ble oppført av noen av Helgeseters medarbeidere sammen med gode, trofaste venner.Helgeseters Årsberetning 1964

 

Tegninger av Villa Vally

Nybygget blir på 2 etasjer med grunnflate pr. etasje ca. 180 m2 Det er planlagt for 12 senger, oppholdsrom, arbeids- og terapi- og lekerom, kjøkken, spisesal, bad etc.
Øverst: Tegning over nybygget «Bakkehuset». Nederst: Plan over 1. og 2. etasje.
  • Sist oppdatert
  • Treff: 4291
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Ta kontakt på om du treng nytt passord eller få vita kva brukarnamnet ditt er.