Julespill 2012

kristifodselspill2012-700

Lerkhaugen m venner fremfører det tradisjonelle Kristi fødselspill, Oberuferer Weihnachtsspielen musikk av Leopold van der Pals Torsdag 20. Desember 2012 Kl. 12.00 i Hallen på Helgeseter.

I oktober kom det et fantastisk innspill fra Lerkhaugens beboere og medarbeidere ved Aud: de hadde lyst til å fremføre Kristi Fødselspillet som årets julespill! Litt av en gave! Saken var løst og vi kunne gå i gang med prøver og et spennende samarbeid. Noe slikt har vi aldri opplevd før.

Spillet tok form i den fine, store stuen på Lerkhaugen mens telefonene kimte, grytene kokte og det daglige livet i huset gikk sin gang. Hver gang var det spennende å se hvem som faktisk var til stede - både beboere og medarbeidere. For liv og helse krever sitt og kommer i første rekke.

Det var fascinerende hvordan et kunstnerisk prosjekt bringer nye impulser og glede inn i et fellesskap. Det blir frodigere og livligere på alle måter: nye og gamle vikarer blir plutselig kaste inn i roller som verter eller som Maria før de får tenkt seg om. Det blir virkelig liv i leiren!

For første gang er medlemmer av lyregruppen med, sammen med Henrik på fløyte og Terje på cello. Klangbildet blir serdeles vakkert og følsomt.

Nå er vi snart ved Betlehemskrybben, rosen springer ut og vi skal få dele julens budskap med hverandre.

Marit

 

  • Sist oppdatert
  • Treff: 55273
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.