stiftelsen virksomheten helgeseter banner
Om Helgeseter  -  Kulturaktiviteter Boligene -  Arbeidsvirksomheten Ledige stillinger Kontakt oss  -  Søk
midtimage          Forsiden  »  Til Oss Alle  »  Leder 2 2008

Leder nr. 2 - 2008

Kjære beboere, kolleger og styremedlemmer.

Jeg har i tre måneder gledet meg over å få bli del av et miljø med så mye flott historie, rike tradisjoner og et mangfold av mennesker med mot, glede, alvor og engasjement. Jeg ser fram til fortsettelsen hvor Helgeseter bare skal skinne mer og mer.

Tenk bare på skokken med japanere som var innom på studietur i forrige uke. De kom med stive alvorlige uttrykk, og reiste etter to timer med smil og vinkende hender. Slik skal det være for folk som besøker oss, både for gjester og eventuelt nye medarbeidere.

Helgeseter har besøk fra Japan

Men også alle vi som er her hver dag, hvor tunge tak er en del av hverdagen, må vi jobbe for å holde på. Lavere sykefravær blir et av satsingsområdene fremover for ledergruppen - 25% reduksjon innen utgangen av 2009. Ambisiøst? Absolutt, men her holder det ikke med pysete målsettinger. Og hvorfor skal vi ikke klare oppgaven når vi greier så mange andre krevende prosjekter?

Ta bare Setersprell. Egne Festspill på Helgeseter. Hvor mange bedrifter makter å sette i stand et slikt program. Ikke mange. Og nå sommermarkedet som står for døren. Da blir det nye sprell for store og små, godt vareutvalg, og mye gøy. Det er viktig å ha det gøy på jobb. Få til en god stemning i hverdagen. Det er lettest når vi opplever tillit. Det oppnår vi ved å snakke sammen, ikke bare om eksistensielle ting i livet som fotball-EM, men ved å "speile" hverandre.

På runden i alle avdelingene i april snakket vi mye om verdien av å gi tilbakemeldinger, direkte til den det gjelder. Snakk med, ikke om! Jeg tror det er veien til økt trivsel og positiv utvikling. Gjerne med litt sang og spill attåt.

Jeg stortrives som leder på Helgeseter. Takk for at dere har tatt så godt i mot meg.

GeirHelsepedagogikk og sosialterapi
Aktivitetskalender
Kulturaktiviteter
Barnehagen
Tips en venn
Helgeseters tidsskrift
Ledige stillinger
Send kommentarer
Nyttige lenker

  til oss alle :

Til oss alle - nr. 4 2008 TIL OSS ALLE
nr.4 2008


Til oss alle - nr. 3 2008 TIL OSS ALLE
nr.3 2008


til oss alle nr. 2 2008 TIL OSS ALLE
nr.2 2008


Til oss alle nr. 1 2008TIL OSS ALLE
nr.1 2008


Til oss alle nr. 2 2007 TIL OSS ALLE
nr.2 2007


forsiden  |  helgeseter  |  stillinger  |  kontakt