Vil du bli med på Sommerfestivalen "Peer for Alle"?

Plaktat Per for alle 2013

VIL DU BLI MED? Sommerfestivalen ”Peer For Alle” er på Sundvollen i år!!
Også i år vil vi på Helgeseter delta på Sommerfestivalen Peer For Alle 2013.

Denne gangen går festivalen av stabelen på Sundvollen Hotel (i Hole kommune) 23. – 28. juni i flotte omgivelser, vakkert åpent landskap med vann, skog og fjell.

Denne gangen vil festivalen i sterkere grad fokusere på samværet og kommunikasjonen i gruppen, og temaet. Scenebilder fra Peer Gynts vei gjennom livet skal øves inn av deltakere rundt om i Norden, og blir vist frem via et vandreteater i Sundvollens vakre hage i løpet av dagene. I tillegg vil Sommerfestivalen ha et bredt spekter av aktiviteter, workshops og et marked. Det blir inspirerende morgensamlinger, arbeidsgrupper og underholdende kvelder.

Og god mat . . . !

Vi vil ta med oss en gruppe fra Helgeseter og nå er tiden inne for å planlegge dette! Hvem vil bli med og hvem vil følge?

Vi du bli med som deltaker/følge?

I første omgang blir det et møte onsdag 30. januar  13. februar kl. 12.00 – 13.00 i eurytmisalen. Velkommen.

 

Candy og Marit

 

Les Februarbrevet

Film fra festivalen på Gålå høsten 2011:

 

Peer for alle 2013 blir arrangert i og ved Sundvolden Hotell

  • Opprettet .
  • Sist oppdatert
  • Treff: 55447
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Ta kontakt på om du treng nytt passord eller få vita kva brukarnamnet ditt er.