Karneval i Stjernetegnets navn!

Krepsen Jon-Tore hadde kostyme designet av Kari R K

Når man kommer inn i hovedhuset etter helgen, er det ikke mye å se igjen av fredagens KARNEVAL!! Men i husene og på verksteder har mange jobbet intenst i løpet av de siste to ukene

for å forberede årets karneval til å bli like fargerikt og stemningsfullt som ALLTID.

Vi må si til oss alle – TAKK FOR DEN FINE FREDAGS-KARNEVALSKVELDEN!

Tema i år var stjernetegnene. Jørgen ”Lyktemann” Lunde leste historien om alle stjernetegnenes oppgaver og gaver. Både løven Pål og skytten Marit var vel forberedt når deres tegn ble ropt opp, etter Mercurgruppens onsdagstimer med Jørgen.

Jordelementet og tegnene tyren, jomfruen og steinbukken preget pyntingen i spisesalen.

I hallen var fokus på løven, væren og skytten, ildens tegn med de sterke og varme fargene – og en himmel full av stjerner!

En rolig spisestemning i luftens tegn: blå og rosa bibliotek og lekker gul lekestue.

Stilfull galeristemning i gangen med vanntegnene fiskene, krepsen og skorpionen. Og et nærmest levende akvarium!

Maten smakte utmerket og var krydret med inspirasjon av tema. Forretten var en utklippet "stjerneskive" med sjømat og salat dandert høyt og vakkert på toppen. Elgsteken til hovedretten imponerte med den gode smaken! Senere kom luftige bærruller med stjerneskuddsdekorasjon til kaffepausen. Og vi var også heldige og fikk dele Konrads pappas store bursdagsbløtkake!

Odin og stjernebandet Orions Belte spilte musikk som vi bare måtte danse til!

 

Bilder fra karnevalet
Trykk på bildet og bruk piltastene for å navigere
  • Sist oppdatert
  • Treff: 53249
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Ta kontakt på om du treng nytt passord eller få vita kva brukarnamnet ditt er.