Skip to main content

Mari Halvorsen - Fiolinkonsert

Fredag 25. sept kl. 12:30

Veksthuset

Programmet inneholder blant annet verker av Arvo Pärt, Beethoven og Tsjaikovskij.

Mari Halvorsen fiolin
Eirin Soelberg piano

 

mari halvorsen portrett. Foto: Ingrid M.B. Halvorsen

 
 
Mari Halvorsen (f. 1992) begynte å spille fiolin i en alder av 2 år og har blitt sett på som en av Norges mest spennende musikere fra ung alder.

Mari studerte på Norges Musikkhøgskole med Detlef Hahn, og har siden begynnelsen av studiene vært en aktiv og svært populær frilansmusiker, både som kammermusiker, tangofiolinist og orkestermusiker. Siden september 2019 er hun fast ansatt som konsertmester 2 i Bergen Filharmoniske Orkester. 

Som kammermusiker er Mari fast medlem blant annet av nystiftede Norsk Jazzorkester og av den prisvinnende trioen Ligetrio. Mari jobber også ofte med blant annet bandoneonist Per Arne Glorvigen, bassist Steinar Haugerud og pianisten Sverre Indris Joner.
 

Foto: Ingrid M.B. Halvorsen

www.marihalvorsen.com
 
 

Eirin Soelberg piano

Eirin Soelberg er frilans pianist og pedagog bosatt i Bergen. Hun er født og oppvokst i Sørum kommune med musikk som en stor del av livet. Hun spilte i korps fra hun var 6 år og piano fra hun var 8 år. 

Eirin har gjennom hele studiet vært aktiv i kammermusikalske prosjekter og har ofte blitt benyttet som akkompagnatør. Hun har spilt på mesterklasser med blant annet Jan Jiracek von Arnim, Aquilles Delle Vigne, Zelma Bodzin og Håvard Gimse, og har holdt konserter på steder som Lysøen - Ole Bulls hjem og i Griegs villa på Troldhaugen.

Setersprell-logo

2020

Grunnet smittevern, vil publikumdeltakelsen organiseres som inviterte grupper. Det blir dessverre ikke anledning med åpen påmelding. Hver gruppe som inviteres vil få reserverte plasser. Maks 60 deltakere pr. arrangement .
  • Oppdatert:
    02. september 2020