terapi

Vitaleurytmi - seminar 3.-4. oktober

Vitaleurytmi er en bevegelseskunst der man kan lære å helbrede svakheter som stress og utmattelse, og å skaffe ny energi i sin hverdag. Vitaleurytmi er utviklet av Christiane Hagemann og Michael Werner fra Tyskland.

Les mer …

Utskrift E-post

Bevegelsestrening

Bassengtrening

Regelmessig trening er med på å vedlikeholde og øke ens form, ferdigheter eller funksjoner. Bevegelse/trening er et tilbud først og fremst til de som ikke er bevegelig selv, og til de som er i mindre bevegelse eller har en problematikk som må vedlikeholdes eller trenes opp igjen.

Les mer …

Utskrift E-post

Språkforming

I begynnelsen var ordet..

Språkforming er en del av det kunstnerisk-terapeutiske tilbudet på Helgester. Språkformeren har som oppgaven å pleie det språklige elementet hos beboere og medarbeidere. Dette gjøres både i mindre eller større grupper og i form av enkelttimer. Dette arbeidet kommer også til uttrykk i våre årstidsfeiringene i samarbeidet med kultur og musikkansvarlig medarbeider.

Les mer …

Utskrift E-post

terapibad

Terapiavdelingen Kjerringrokk startet i 2003 og samlet terapautene i hovedhusets østlige del.

Mer om terapiavdelingen kommer..

I mellomtiden kan du lese artikkelen under fra 2003.

 

Hvordan historien om Terapiavdelingen Kjerringrokken startet kan du lese om i artikkelen: Nyheter fra ”det terapeutiske rommet” på Helgeseter, terapiavdeling Kjerringrokk , fra Til Oss Alle - 2003

Utskrift E-post

Kontaktinformasjon

Stiftelsen Virksomheten Helgeseter
Øvre Sædalsvegen 257,
5099 BERGEN
Tel. 55 27 38 40Kontakt oss